logo elraakt

 

'Treat your body like it belongs to someone you love'

el lennartz

Aanraking

We leven in een tijd waarin we vaak vanuit ons hoofd leven en vergeten hoe het voelt om met aandacht naar binnen te keren. Hoe je lijf voelt, waar het behoefte aan heeft. Negeer je je ongemakken dan is je lijf er als eerste bij om je er aan te herinneren dat het aandacht behoeft.

Het kan een uitnodiging zijn om meer in contact te komen met het lichaam. Zoals een liefdevolle aanraking kan uitnodigen om naar binnen te keren, waardoor eventuele spanning of stress bewuster kan worden waargenomen of losgelaten. Massage nodigt uit om je meer gewaar te worden van wat je lijf te vertellen heeft.

Ik ben opgeleid als masseur aan de Holos Academie en heb mij laten inspireren door het Centrum voor Tantra, Daniel Odier, 5-ritmes van Gabriëlle Roth, Radical Honesty. Ik ben bezig met de afronding van de traditionele Lomilomi-massage opleiding bij Malamalomi. Daarnaast heb ik mij verdiept in Deep Tissue massage.

Ellen

Ik heb jaren gewerkt als grafisch vormgever waarbij het halen van deadlines de nodige stress opleverde. Ik was goed in het negeren van mijn lijf, dat af en toe schreeuwde om rust en ontspanning. Ongemerkt zat ik vaak met opgetrokken schouders achter mijn beeldscherm, tot soms laat in de avond.

Op een gegeven moment realiseerde ik mij wat een impact dat had op mijn lijf. Door trainingen op gebied van lichaamswerk en bewustwording werd ik mij bewuster van mijn lichaam en haar rijke binnenwereld. Ik leerde opnieuw luisteren naar mijn waarheid en op een dieper niveau te voelen en contact te maken. Het volgen van een massageopleiding was dan ook een organische stap in mijn leven.

Holistische benadering

Middels mijn holistische benadering - waarin lichaam en geest één geheel vormen - nodig ik je uit om meer in contact met je lichaam te komen en je bewust te worden van hoe je voelt en wat er nodig is. Door deze aandacht ontstaat er meer rust en ruimte, zal je lijf gaan ontspannen en verdwijnt de nadruk op je hoofd. Ik kan je ondersteunen in het meer gaan luisteren naar wat je lijf je te vertellen heeft, wat aandacht behoeft.

Voor mij voelt het waardevol en van essentieel belang dat jij je als mens gehoord, gezien en begrepen voelt. In mijn werk spelen veiligheid, vertrouwen en ruimte een belangrijke rol.

Welkom!
Ellen
 

Up

 

Massage in beweging

Door de beweging van mijn aanraking komt de stroom van energie weer op gang.

De zachte vloeibare aanraking van mijn handen en onderarmen brengen je lichaam in een diepe ontspanning, waardoor het zelfherstellend vermogen je weer - in de flow van alledag - kan ondersteunen.

Deze massage wordt veelal als omhullend en koesterend ervaren. De warme olie en zachte muziek ondersteunen de beweging uit je hoofd in je lichaam.

De massage duurt 1,5 uur
en de kosten bedragen € 80.

massage ruimte

Klassieke massage

Ervaar je spanning of pijn in je lichaam?
Met de klassieke massage kan ik je ondersteunen bepaalde oorzaken van klachten te onderzoeken.

Ik maak gebruik van diverse technieken die gericht zijn om spieren te ontspannen en te activeren, waardoor het zelf-genezend vermogen van je lichaam wordt aangesproken.

Het is goed voor het verbeteren van de doorbloeding, bewustwording, inzicht en herstel. Aanraking kan de pijn verzachten en stress verminderen.

De massage duurt een uur
en de kosten bedragen € 55.

Energetische massage

Als je een druk leven hebt, een vol hoofd,
wat uit balans bent, dan kan deze massage je uitnodigen je energie weer te laten stromen.

Behulpzaam bij het loslaten van opgeslagen blokkades/emoties kun je weer in contact komen met je gevoelens en kan er ruimte en inzichten ontstaan.

Door de combinatie van aanraking en aandacht, kom je in een diepere ontspanning terecht, waardoor het zelfherstellend vermogen wordt geactiveerd, wat als helend kan worden ervaren.

De massage duurt naar keuze 1 tot 1,5 uur
en de kosten bedragen € 55 of € 75.


Up

elraakt.nl © 2020
elraakt.nl